ATATÜRK PARKI VE ÇOCUK DÜNYASI İHALESİ 27 AĞUSTOS´TA

Hendek Belediyesi’ne ait Atatürk Parkı’nda bulunan Kafeterya- Restoran, ihalesi ve HGM Çocuk Dünyası ihalesi 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü tekrar yapılacak.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesi çerçevesinde açık teklif usulü ihale ile 6 Ağustos’ta kiraya verilecek olan Atatürk Parkı’nda bulunan Kafeterya- Restoran ihalesi onaylanmayarak iptal edildi. Yine aynı gün ihaleye çıkan HGM Çocuk Dünyası ihalesi de katılım olmadığından dolayı 27 Ağustos’ta yeniden ihaleye çıkacak. 27 Ağustos Pazartesi Günü Hendek Belediyesi Toplantı Salonu’nda saat: 14.30 da gerçekleşecek olan ihaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişilerin Hendek Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne gerekli belgeleri tamamlayarak en geç  27 Ağustos Pazartesi Günü saat 14.00’e kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.