DOLARA İNAT YATIRIMA DEVAM

Hendek’te uzun yıllar hizmet veren Metin Cam, Hendek’te ikinci şubesini açtı.

Hendek’te yıllardır Remzi Efendi Caddesi’nde hizmet veren Metin Cam, Hendek Ticaret Merkezi’nde Gallery By Metin Home isimli ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Metin Zor’a ait işyerinin açılışı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu ve çok sayıda esnaf katıldı.

Müftü Abdurrahman Şahin’in yaptığı duanın ardından hayırlı olsun dilekleriyle kurdela kesildi. İşyeri sahibi Metin Zor “Dolara inat ticarete devam, dolara inat yatırıma devam” diyerek son dönemde artan kur artışına dikkat çekti.