SANAYİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Hendek 2. OSB Müteşebbis Derneği Başkanı ve Gedik Döküm Vana İdari İşler Müdürü, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hendek 2. OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve Gedik Döküm Vana İdari İşler Müdürü Necip Çay, Başkan Turgut Babaoğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Babaoğlu, Hendek’te birçok fabrikanın faaliyette olduğunu belirterek “ İlçemizde ticari faaliyetlerin daha da canlandırılması adına projeler üretilmelidir. Bizim görevimiz, istihdam sağlayan ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan sanayicilerimizin önünü açmaktır. İlçemizin gelişiminde ortak çalışmalarda üzerimize düşeni yapmaya hazırız “ diyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.