SOSYAL MESAFEYE DİKKAT!

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT!

Koronavirüs (COVİD-19) tedbirlerini yoğun bir şekilde uygulayan Hendek Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda sosyal mesafenin korunması için çalışma yaptı.

KALDIRIMLAR BOYANDI

Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla banka ve eczaneler gibi halkın ortak ve yoğun olarak kullanmak zorunda kaldığı alanlarda sosyal mesafe uyarısı yaptı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda kaldırımlar sprey boya ile boyanarak, ‘Sağlığınız için mesafenizi koruyun. En az 1 metre’  yazıldı.

TEDBİRLER ARTACAK

Yapılan uygulama sonrasında banka ve eczane önlerinde sıra bekleyen vatandaşların boya ile yazılan alanlarda beklediği ve sosyal mesafe kurallarına uyduğu görüldü. Başkan Turgut Babaoğlu, alınan tedbirlerin artarak devam edeceğini ifade ederek, vatandaşların kendisini izole etmesini, ellerini yıkamasını ve mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını istedi.

Uygulama vatandaşlarında beğenisini topladı.