Hendekspor’un haftayı 1 puanla kapattığı Yenişehir mücadelesini değerlendiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Güzel bir mücadele oldu. 3 puan bekliyorduk. Alınan 1 puanı da çok değerli buluyoruz” dedi.

&nbsp;

1-1 TAMAMLANDI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele eden Hendekspor, 8.hafta mücadelesinde evinde&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Bursa ekibi Yenişehir Belediyespor’u ağırladı. Mücadeleyi tribünden takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, maç boyunca heyecanlı anlar yaşadı.&nbsp; Maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçen Hendekspor’un tempolu futbolu dikkat çekerken, maç esnasında iki takım futbolcuları arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.&nbsp; 90 dakika sonunda 1-1 tamamlanan maçın ardından Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu değerlendirmelerde bulundu.

&nbsp;

GÜVENİYORUZ

Babaoğlu, “Hendeksporumuz kendi sahasında taraftarı önünde güzel bir mücadele ortaya koydu. Tüm Hendek gibi bizde, Hendekspor’un hep kazanmasını ve hep 3 puanla sahadan ayrılmasını istiyoruz. Bugüne baktığımız zaman kaybetmemekte çok önemli. O yüzden bu maçta alınan 1 puanı çok değerli buluyorum. Takımın sezon başından bu yana form grafiğinin yükseldiği görülüyor. Şuan Hendekspor 14 puanla 5.sırada yer alırken, 6 haftadır kaybetmiyor. Biz Hendeksporumuza güveniyoruz” dedi.
