Hendek Belediyesi olarak 2026 yılında sanatsever vatandaşlarımızı Ferhan ŞENSOY'un eşsiz eserlerinden "HAYROLA KARYOLA" adlı oyunla buluşturuyor.
7 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 19.30'da Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi ve Konferans Salonunda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm sanatsever vatandaşlarımız davetlidir.
Kulisizmit tiyatro ekibi tarafından sahnelenecek olan "HAYROLA KARYOLA" adlı tiyatro oyunu, "ücretsiz sahnelecek olup yerinizi ayırtmayı unutmayınız."
NOT: OYUN BÜYÜKLER İÇİNDİR.
Seans: 19.30
Bilete ulaşmak için:
Biletler afiş üzerindeki QR uygulaması ve aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Bilet için link: https://sys.hendek.bel.tr/etkinlikbasvurusu
Biletler sınırlı sayıda olup kapıda bilet kontrolü yapılacaktır.
İrfan Püsküllü, 1966 yılında Hendek’te doğdu. Siyasi kariyerine Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı yaparak başladı ve 2004-2009 yılları arasında Yeşilyurt Belde Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. Yeşilyurt beldesinin Hendek Belediyesi’ne katılmasının ardından, Hendek Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.
2009-2014 yılları arasında Sakarya MÜSİAD Başkan Vekilliği ve SATSO Meclis Üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu. Bu süreçte ilçede birçok sivil toplum kuruluşunun ve derneğin kuruluşunda aktif rol aldı ve yönetimlerinde yer aldı.
2015-2019 yılları arasında AK Parti’den Hendek Belediye Başkanlığı görevini üstlenen İrfan Püsküllü, bu süre zarfında, hiçbir menfaat ve maddi beklenti gözetmeksizin milletine ve toplumuna hizmet etmek için yoğun bir mücadele verdi.
2019-2024 yılları arasında AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu Sakarya İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.
2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nden Hendek Belediye Başkanlığına aday olan Püsküllü, Hendek Belediye Başkanı seçildi. İrfan Püsküllü, evli ve beş çocuk babasıdır.