BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Püsküllü, yayınladığı mesajında mübarek Berat gecesinin affa, arınmaya ve birlik beraberlik duygusunun güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.
MANEVİ ARINMA VE TEFEKKÜR GECESİ
Başkan İrfan Püsküllü, mesajında “Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil gecelerimiz; insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Yüce Allah’ın af ve mağfiretine mazhar olabilmek için duaların ortak noktada buluştuğu müstesna günlerimizdendir.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Zorluktan kurtulmak anlamına gelen bu mübarek berat gecesinin kurtuluşumuza, manevi arınmamıza, aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi mübarek Berat Kandil’inizi tebrik ediyor, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederek, saygı ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.


