Hendek Belediyesi

GELECEĞİN BİLİŞİMCİLERİNDEN HENDEK BELEDİYESİNE ZİYARET

Geri

GELECEĞİN BİLİŞİMCİLERİNDEN HENDEK BELEDİYESİNE ZİYARET

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri, Hendek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nü ziyaret ederek belediyenin teknolojik altyapısını yerinde inceleme fırsatı buldu. Gerçekleşen buluşmada öğrencilere hem mevcut çalışmalar tanıtıldı hem de geleceğe yönelik projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı.

TEKNOLOJİK ALTYAPI ÖĞRENCİLERE TANITILDI

Hendek Belediyesi, gençlerin teknoloji alanındaki gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Kenan Emre Üstün öncülüğünde Bilgi İşlem Müdürlüğü’nü ziyaret eden öğrenciler, belediyenin dijital altyapı sistemleri ve teknoloji odaklı hizmet süreçleri hakkında Bilgi İşlem Müdürlüğü ekiplerinden detaylı bilgi aldı. Ziyaret sırasında belediyede kullanılan yazılım sistemleri, teknik altyapı ve dijital hizmet süreçleri öğrencilere tanıtıldı.

DETAYLI BİLGİLER PAYLAŞILDI

Hendek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Hüsnü Budakoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojilerimizi belediyemizde misafir ettik. Belediyemizde yürütülen çalışmalar hakkında Alan Şefi Kenan Emre Üstün beye ve öğrencilerimize belediyemizin dijital altyapı sistemleri ve teknoloji odaklı hizmet süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaştık. Bilişim alanındaki yenilikler ve gelecekte hayata geçirilebilecek projeler üzerine karşılıklı fikirlerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Gençlerimizin mesleki gelişimine katkı sağlayan verimli bir buluşma oldu. Kendilerine bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.