HENDEK BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI DESTEK BU YIL DA DEVAM EDİYOR
Hendek Belediyesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin vize haftasında moral bulmaları ve sınavlara daha iyi hazırlanmaları için başlattığı anlamlı etkinliği bu yılda sürdürüyor. Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü bahçesinde düzenlenen organizasyonda öğrencilere sınav öncesinde ikramlar sunuluyor.
SINAVA GİDERKEN SICAK ÇORBAN SENİ BEKLİYOR
“Sınava Giderken Sıcak Çorban Seni Bekliyor” sloganıyla yürütülen etkinlik, öğrencilerin talepleri doğrultusunda bu yıl çeşitlendirildi. Vize sınavları boyunca her sabah 08:30-10:30 saatleri arasında bir gün sıcak çorba, diğer gün ise simit, çay ve meyve suyu ikramı gerçekleştiriliyor. Hendek Belediyesi ekipleri tarafından sunulan ikramlar, öğrencilerin soğuk havada ısınmasını ve motivasyon kazanmasını sağlıyor. Etkinlik 14 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek.
SUBÜ ÖĞRENCİLERİ DE FAYDALANACAK
24-28 Kasım tarihleri arasında Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu öğrencileri de aynı şekilde ücretsiz ikramlardan faydalanabilecek.
ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR
Etkinlik sırasında öğrenciler, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti. Başkan Püsküllü, “Öğrencilerimizin yanında olmak ve sosyal sorumluluk projelerimizle onlara destek vermek bizim için öncelikli. Her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


