“PARÇA TESİRLİ PAZARLAR” TİYATRO OYUNU 1 HAZİRAN’DA HENDEK’TE
Hendek Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşları kahkaha dolu bir tiyatro gösterisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncular Çetin Altay ve Özlem Karaaytu’nun sahne aldığı “Parça Tesirli Pazarlar” adlı tiyatro oyunu, izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
BAŞROLLERDE ÇETİN ALTAY VE ÖZLEM KARAAYTU
Hendek Belediyesi, birbirinden keyifli etkinliklerle vatandaşları kültürle buluşturmaya devam ediyor. Komedi türündeki “Parça Tesirli Pazarlar” oyunu, 1 Haziran Pazar günü saat 20.30’da, Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonu’nda tiyatro severlerle bir araya gelecek. Gündelik hayat, evlilik ve ilişkiler üzerine mizahi bir dille ele alınan oyun, izleyenleri hem güldürecek hem de düşündürecek.
ETKİNLİK ÜCRETSİZ
Hendek Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kültür ve Sanat Etkinliklerimiz kapsamında organize edilen ‘Parça Tesirli Pazarlar’ adlı tek perdelik komedi oyunu ücretsiz olarak sahnelenecektir. Kültür ve sanatla iç içe olmaya, birlikte gülmeye, birlikte keyif almaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” denildi.